صفحه اول / فرهنگی و هنری / صنایع دستی / قرارداد صادرات صنایع دستی خوزستان با صربستان

قرارداد صادرات صنایع دستی خوزستان با صربستان

با عقد قرارداد میان یک شرکت صنایع دستی در خوزستان و یک شرکت صربستانی، از این پس محصولات صنایع دستی این استان در کشور صربستان عرضه خواهند شد.

به نقل از روابط عمومی اداره‎ کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، شکرالله قاسمی، معاون صنایع دستی خوزستان، در این خصوص گفت: با توجه به روی آوردن کشور صربستان به صنعت گردشگری و سفر خیل عظیم گردشگران در فصول مختلف سال به این کشور، اقداماتی به منظور معرفی محصولات صنایع دستی استان انجام شده است.

قرارداد صادرات صنایع دستی خوزستان با صربستان

وی ادامه داد: در همین راستا طی روزهای گذشته میان شرکت صنایع دستی سوسا از خوزستان به مدیریت علی گیم و یک شرکت صربستانی قراردادی به منظور صادرات محصولات صنایع دستی و نیز ایجاد دفتر مشترک در بلگراد منعقد شد و بر مبنای آن قرار است ظرف دو تا سه ماه آینده اولین محموله محصولات جهت عرضه به کشور صربستان صادر شود.

وی با بیان اینکه شرکت سوسا هم‎ اینک درحال فراهم کردن مقدمات کار برای ارسال محصولات است، افزود: براساس این قرارداد بناست در آینده‎ای نزدیک و پس از ارزیابی بازار فروش محصولات در صربستان، تولید را نیز به این کشور منتقل کنیم و با اعزام مربی در رشته‎های مختلف صنایع دستی از استان، کار آموزش به صنعتگران صربستانی را نیز در دستور کار قرار دهیم.

بازارچه های صنایع دستی تهران در نوروز۹۶

دست واسطه ها را در فروش صنایع دستی کوتاه کنیم

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به راه اندازی نمایشگاه های دائمی صنایع دستی، گفت: باید تلاش کنیم دست واسطه ها را از بازار فروش این محصولات کوتاه کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *