صفحه اول / فرهنگی و هنری / دکتر جابر عناصری در گذشت

دکتر جابر عناصری در گذشت

دکتر جابر عناصری در گذشت
دکتر جابر عناصری، تعزیه‌شناس و استاد دانشگاه تهران روز شنبه در سکوت خبری چشم از جهان فروبست و این در حالی است که اهالی رسانه پس از برگزاری مراسم ساده خاکسپاری، از درگذشت پدر تعزیه دانشگاهی ایران مطلع شدند.


دکتر جابر عناصری در گذشت
دکتر جابر عناصری ، استاد فلسفه دانشگاه تهران که از چندی پیش به‌علت بیماری در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری بود، سرانجام روز شنبه در سکوت خبری چشم از جهان فروبست و بدون مراسم خاصی بسرعت در یکی از قطعات عادی بهشت زهرا به خاک سپرده شد. آناهیتا عناصری، فرزند زنده‌یاد جابر عناصری در این باره به مهرگفت: بنا به وصیت پدرم، هیچ مراسم تشییعی برای ایشان برگزار نشد و تنها با حضور اعضای خانواده و بسیار ساده، رهسپار دیار ابدی شدند.

 

او در پاسخ به این پرسش که چرا پیکر استاد عناصری که به پدر تعزیه دانشگاهی ایران معروف است، در قطعه نام آوران بهشت زهرا به خاک سپرده شده نشد، گفت: پیکر ایشان به خواست خودشان و بدون این که کسی مطلع شود، بسرعت به بهشت زهرا(س) منتقل و در یکی از قطعات عادی آن به خاک سپرده شد.

دختر زنده‌یاد دکتر جابر عناصری همچنین تاکید کرد: پدرم به هیچ‌وجه مایل نبود کسی برای خاکسپاری او هیچ‌گونه کار خاصی انجام دهد و ما هم مطابق وصیت او عمل کردیم.

در پی درگذشت دکتر جابر عناصری استاد پیشکسوت تعزیه و هنرهای سنتی ایران، بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور طی پیامی درگذشت این پژوهشگر برجسته را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در پیامی درگذشت این پژوهشگر برجسته کشور در حوزه تعزیه و هنرهای سنتی ایران را تسلیت گفت، درمتن این پیام آمده است:
عالم تعزیه با درگذشت پدر تعزیه دانشگاهی ایران، خود به عزا نشست و سوگی ژرف را تجربه نمود. پیر فرهنگ سنتی، با کوله باری معنوی به سپیدی محاسنش، دیّاران را واگذاشت و با روی کشیدن در نقاب خاک به دیار باقی شتافت.
معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این ضایعه گران را به جمیع دوستداران فرهنگ، ادبیات و هنر ایران زمین تسلیت می گوید و برای روح عاشق ترین و عمیق ترین متفکر و محقق فرهنگ سنتی این مرز و بوم، آرامش و علو درجات را آرزومند است.

این را هم ببینید

علی اصغر مونسان

مونسان رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شد

رئیس‌جمهوری در حکمی مهندس علی‌اصغر مونسان را به‌عنوان «معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری» منصوب کرد.