صنایع دستی منسوخ در اردبیل احیا می شوند
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در راستای احیای صنایع دستی منسوخ تلاش میشود تا از ظرفیت این افراد به نحوی شایسته و مناسب استفاده شود.
ملکه گلمغانی در گفتوگو با تسنیم در اردبیل اظهار داشت: توسعه صنایع دستی و تولیدات در این حوزه از مهمترین اولویتها و برنامهها در راستای رونق اشتغال در این حوزه و احیای این صنایع بوده که در این راستا از سال گذشته تا کنون یک هزار و ۴۹۵ مورد پروانه اشتغال صنایع دستی در سطح استان اردبیل صادر شده است.
وی با اشاره به صدور و تمدید یک هزار و ۹۵ مورد پروانه اشتغال صنایع دستی در سطح استان در سال گذشته بیان کرد: در چهار ماهه نخست امسال نیز ۴۰۰ پروانه در این حوزه صادر و تمدید شده است تا شاهد رونق و توسعه اشتغال در این بخش در استان بوده و بتوانیم سهمی در رفع مشکلات در حوزه اشتغال داشته باشیم.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل صدور پروانه را منوط به دایر بودن شدن کارگاه تولیدی دانست و گفت: برپایی کارگاه و صدور پروانه به معنی اشتغال فرد متقاضی بوده که در این حوزه توانستهایم گامهای جدی و مهمی برداریم.
گلمغانی تصریح کرد: استان اردبیل ظرفیت و قابلیت بسیار بالایی در حوزه صنایع دستی داشته به طوری که در حال حاضر ۶۱ رشته صنایع دستی در این استان وجود داشته و در این رشتهها تولیدات به بازار عرضه میشود و ۹ مرکز آموزش صنایع دسنی نیز در منطقه فعالیت میکنند که نقش عمدهای در تربیت هنرآموزان و صنعتگران داشته است.
وی از شناسایی استادکارهای صنایع دستی و هنرهای سنتی خبر داد و افزود: در راستای احیای صنایع دستی منسوخ تلاش میشود تا از ظرفیت این افراد به نحوی شایسته و مناسب استفاده شود که ارائه تسهیلات به فعالان در این بخش از دیگر اقدامات حمایتی برای توسعه صنایع دستی در استان به شمار میرود.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: بیش از ۱۷ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی استان با پروانه تولید مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد سه هزار و ۱۸۴ نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتهاند و بیمه سایر فعالان در این بخش را نیز پیگیری میکنیم.