صفحه اول / سبک زندگی / جشنواره مد و لباس فجر ۹۸

جشنواره مد و لباس فجر ۹۸

نهمین جشنواره مد و لباس فجر با موضوع «فر گلستان» از ۲۴ تا ۲۹ بهمن در بوستان گفتگو برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند هرروز از ساعت ۱۰ تا ۲۰ از آثار و غرفه‌های برپاشده در این رویداد بازدید کنند.

جشنواره مد و لباس فجر ۹۸ با حضور با حضور بیش از ۳۳۰ شرکت کننده از ایران و آثاری از ۹ کشور بنگلادش، افغانستان، اسلوونی، ترکیه، عراق، عمان، ایتالیا، هند و اندونزی برگزار می شود.

جشنواره مد و لباس

مریم افغان، دبیر بخش مسابقه زنده نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر از ثبت نام ۳۳۰ گروه در این رویداد خبر داد و در این باره گفت: در این دوره نیز طبق روال هر ساله مسابقه‌ای را تحت عنوان “از ایده تا اجرا” خواهیم داشت و تا امروز حدود ۳۳۰ گروه شرکت کننده در بخش‌های مختلف این رویداد ثبت نام کرده‌اند.

او درباره بخش‌های مختلف این مسابقه، اظهار کرد: این رویداد شامل سه بخش لباس اجتماع بانوان، لباس اجتماع مردان یا همان بالاپوش مردانه و بخش چادر در حوزه عفاف و حجاب را شامل می‌شود.

دبیر بخش مسابقه زنده نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر ادامه داد: در بخش طراحی نیز سه بخش مختلف شامل زیورآلات، کیف و کفش و طراحی پارچه مد نظر قرار گرفته است که در آن شرکت کنندگان در فضایی با امکانات کامل و به صورت زنده به اجرای کار می‌پردازند.

افغان درباره گروه‌های راهیافته به بخش نهایی این مسابقه توضیح داد و گفت: از بین ۳۳۰ گروه شرکت کننده در هر بخش ۲۰ گروه سه نفره که شامل طراح، الگو ساز و کارشناس دوخت است، انتخاب می‌شوند. پس از انتخاب گروه‌های مورد نظر امکانات کامل برای طراحی و دوخت لباس در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا به اجرای ایده‌های خود بپردازند.

او افزود: مسابقه زنده در بخش لباس اجتماع ۲ روز پیاپی برگزار خواهد شد. همچنین در بخش لباس مردان یک و نیم روز و در بخش عفاف و حجاب یک روز به شرکت کنندگان اختصاص داده خواهد شد.

دبیر بخش مسابقه جشنواره مد و لباس فجر ۹۸، درباره استفاده از محتوای «فر گلستان» در این دوره از جشنواره گفت: با توجه به اینکه در این دوره از جشنواره موضوع «فر گلستان» مد نظر قرار گرفته شده است در قسمت مسابقه زنده نیز تاکید بسیاری بر این موضوع وجود خواهد داشت و قطعا شرکت کنندگانی که بتوانند بر این مفهوم نگاهی تازه داشته باشند، شانس بیشتری دارند.

افغان درباره نحوه ثبت نام افراد در این مسابقه، بیان کرد: کلیه ۳۳۰ گروه شرکت کننده از طریق سایت جشنواره و با ارسال رزومه، نمونه کار، سوابق و مدارک علمی، نسبت به ثبت نام اقدام کردند که پس از اتمام مدت زمان ثبت نام مورد بررسی گروه داوری، برای انتخاب شرکت کنندگان نهایی قرار خواهد گرفت.

او درباره نسبت شرکت کنندگان از شهرهای مختلف، گفت: هر ساله ۱۰ گروه از تهران و شهرستان‌های اطراف پایتخت و ۱۰ گروه از شهرستان‌های مختلف کشور انتخاب می‌شدند البته امسال تاکید ما بیشتر بر افرادی است که تاکنون شانس شرکت در این برنامه را نداشته‌اند.

دبیر بخش مسابقه زنده جشنواره مد و لباس فجر ۹۸ ادامه داد: در هر بخش از این رویداد یک گروه برتر اعلام خواهد شد که در مرحله نهایی طرح آن‌ها به تولیدکنندگان معرفی می‌شود تا به تولید انبوه دست پیدا کند. ضمن اینکه تمامی شرکت کنندگان در این رویداد نشان شیما و گواهی دریافت خواهند کرد.

افغان، تاکید برسوزن دوزی‌‌های منطقه خراسان شمالی و گلستان را موضوع مهمی خواند و بیان کرد: سیاست مفهومی کردن جشنواره مد و لباس فجر اتفاق بسیار خوبی است زیرا دو خطه گلستان و خراسان شمالی دارای سوزن‌دوزی‌های زیبایی است که برگرفته از اقلیم این منطقه است. در واقع تاکید جشنواره بر این بخش می‌تواند امکان آشنایی دانشجویان، طراحان و حتی مردم را با این هنر زیبا و دیرینه فراهم کند.

او در پایان گفت: سیاست اصلی جشنواره بین‌الملل مد و لباس فجر این است که بتوانیم لباس‌ها و مد مفید برای جامعه ایرانی را با مدل‌های فاخر و زیبا به مردم ارائه کنیم.

جواهرات مطمئن چیست؟

چه کارهایی به طلا و جواهر آسیب میزند؟

طلا و جواهرات شما، علاوه بر جنبه مادی‌ای که دارند، برایتان بسیار عزیز هستند و ممکن است بخواهید آن‌ها را به عنوان یادگاری تا سال‌ها استفاده کنید، پس باید بدانید که چه کار‌هایی به آن‌ها آسیب می‌زند. طلا و جواهرات با این کار‌ها آسیب میبینند! در ادامه این مطلب را بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *