صفحه اول / فرهنگی و هنری / کنسرت های پاییزی

کنسرت های پاییزی

کنسرت های پاییزی

کنسرت های پاییزی

در واپسین ماه تابستان، برخی گروه‌های موسیقی خود را برای اجراهای پاییزی آماده می‌کنند.

گروه موسیقی «دارکوب» 1 مهرماه، اجرایی را در سالن همایش‌های برج میلاد روی صحنه خواهد برد. این گروه که درصدد انتشار آلبوم جدیدش با عنوان «نوکوب» است، به سرپرستی همایون نصیریان کنسرت خواهد داد و قیمت بلیت‌های اجرایش نیز 50 تا 120 هزار تومان تعیین شده است.

علیرضا قربانی 2 مهرماه به کرج خواهد رفت و قطعاتی از موسیقی کلاسیک ایرانی را در سالن شهیدان نژادفلاح اجرا خواهد کرد. جزییات دقیق این کنسرت هنوز اعلام نشده است.

همچنین، سالن وزارت کشور 7، 8 و 9 مهرماه میزبان احسان خواجه‌امیری و هواداران او خواهد بود که هر شب در ساعت 20:30 برگزار می‌شود. بهای بلیت‌های این اجرا 40 تا 120 هزار تومان تعیین شده است.

ماهان بهرام‌خان، کاکو‌بند و مهدی یراحی نیز مهرماه امسال اجراهایی خواهند داشت.

خوانندگان پاپ، روزهای پاییزی خود را همچنان پر رونق سپری می‌کنند و سازهای‌شان در سالن‌های تهران کوک است.

«یک ماه، یک پاییز» عنوان جدیدترین کنسرتی است که حضور بنیامین را بر روی صحنه در پی دارد.

او ۱۱ و ۱۲ آبان به سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی خواهد رفت.

سیروان خسروی، خواننده پاپ دیگری است که اجرایش در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی سپری خواهد شد.

او ۱۷ و ۱۸ آبان‌ماه هرشب در دو سانس به روی صحنه می‌رود.

همین سالن ۴ و ۵ آبان میزبان فرزاد فرزین خواهد بود.او که همیشه در کنسرت‌هایش سعی می‌کند، اتفاق جدیدی برای مخاطبانش رقم بزند، در اجرای پیشین خود از هنر پیانو‌نوازی حسام نواب‌صفوی بهره برداشت.

اما گروه موسیقی «آریان» به سالن همایش‌های برج میلاد تهران می‌روند و ۱۸ و ۱۹ آبان‌ماه میزبان مخاطبانشان خواهند بود.

علی پهلوان و پیام صالحی خوانندگان گروه «آریان» هستند و بهای بلیت‌های این اجرا ۲۰ تا ۱۰۰ هزارتومان اعلام شده است.

محسن یگانه نیز ۴، ۵ و ۶ آبان کنسرتی را برگزار خواهد کرد.

منبع : اینترنت

این را هم ببینید

نمایشگاه تخصصی هنر صنعت موسیقی آذر ۹۶

اولین نمایشگاه تخصصی هنر-صنعت موسیقی تهران در آذر ماه برگزار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *