صفحه اول / فرهنگی و هنری / صنایع دستی / نمایشگاه صنایع دستی در نوروز ۹۶

نمایشگاه صنایع دستی در نوروز ۹۶

نمایشگاه صنایع دستی در نوروز ۹۶
 معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: هفت هزار غرفه عرضه صنایع دستی در نوروز ۱۳۹۶ در نقاط مختلف کشور برپا می شود.

صنایع_دستی

بهمن نامور مطلق درباره طرح های نوروزی معاونت صنایع دستی افزود: نوروزی که به ایرانیان ارث رسیده، فرصت شگفتی است که باید از آن استفاده کنیم و خرید و بکارگیری صنایع دستی در آداب و سنن نوروز هم رسم پیشینیان این سرزمین است.
وی تاکید کرد: نوروز ۹۵ بیش از ۶۵۰ بازارچه نوروزی برپا کردیم که حدود یک و نیم برابر تعداد شهرستان های کشور بود.
نامور مطلق ادامه داد: طرح «کارگاه گردی» طرح تازه ای است که برای نوروز پیش رو در نظر داریم. در این طرح مصمم هستیم درهای بیش از ۷۰۰ کارگاه را به روی مردم باز کنیم تا گردشگران داخلی و خارجی در ایام نوروز از نزدیک شاهد چگونگی خلق آثار باشند.
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: طرح «کارگاه گردی» محسنات زیادی دارد از جمله اینکه هنرمندان بطور مستقیم با خریدار یا گردشگر مرتبط می شوند و علاوه بر آن برای مخاطبان ما بویژه نوجوانان، فرهنگسازی می شود که صنایع دستی ما چه فرقی با صنایع ماشینی یا صنایع دستی خارجی دارد.
نامور مطلق اظهار کرد: نوروز امسال بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ غرفه صنایع دستی در کشور داشتیم که نوروز ۹۶ احتمالا این تعداد به هفت هزار خواهد رسید که بر اساس تحقیق، بزرگترین بازارچه های نوروز جهان خواهد بود.
وی تصریح کرد: پراکندگی جغرافیایی بازارچه های ما به نسبت به سال قبل نیز بیشتر شده و با توجه به توزیع سفر در امر گردشگری که از قطب های اصلی و متداول شامل شیراز، اصفهان، تهران و تبریز فراتر رفته، بازارچه های ما نیز توزیع قابل توجهی در کشور خواهد داشت.
نامور مطلق در پاسخ به این پرسش که نظارت بر قیمت ها که دغدغه جدی مردم است چگونه صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: از طریق کارشناسان استانی معاونت صنایع دستی در همه استانها بر قیمت ها نظارت صورت می گیرد اما به خاطر تنوع زیاد صنایع دستی و منحصربفرد بودن هر اثر صنایع دستی، نسبت به اثر دیگر، قدری کار نظارت دشوار است.

منبع:ایرنا

این را هم ببینید

هنر سیاه چادر بافی از صنایع دستی زنان عشایر لرستان

دست ساخته‌هایی برگرفته از فرهنگ بومی و معنوی ایلام

دست ساخته‌هایی برگرفته از فرهنگ بومی و معنوی استان ایلام، آثاری هنری حاصل مهارت و ذوق و بینش صنعتگران هنرمند ایلامی است.