شهر 1500 ساله زیر دریا

شهر 1500 ساله زیر دریا

شهر مصری

سطح زیادی از زمین را اقیانوس ها و دریاهای عمیقی پوشانده اند که هنوز کشف نشده اند. قسمت های زیادی که روزی پررونق بوده اند اکنون در اعماق آبها آرمیده اند. بعضی اوقات خوش شانسی به سراغمان می آید و یک اتفاق باورنکردنی به همراه خود می آورد و این دقیقا همان چیزیست که برای فرانک گودیو و تیمش اتفاق افتاد.

آنها در اعماق اقیانوس، شهر گمشده مصری،Heracleion، را که 1500 سال پیش به زیر آب رفته بود را کشف کردند. این شهر توسط هرودوت مورخ قرن 5 پیش از میلاد ثبت شده است. تصاویری از کشف فوق العاده گودیو و تیمش را مشاهده می کنید.


هرودوت (425-485 پیش از میلاد) بزرگ‌ترین تاریخ‌ نگار جهان باستان است که او را پدر تاریخ نیز دانسته‌اند. هر چند در نگارش نبردهای ایران و یونان از هم ‌زبانان یونانی خود پشتیبانی می‌کند، بخش مهمی از تاریخ باشکوه ایران باستان از نوشته‌های او یا با کمک آن‌ها شناخته شده است. شناخت کنونی ما از ملت ‌های کهن دیگری مانند بابلی‌ها، مصری‌ها، فینیقی‌ها، نیز تا اندازه‌ی زیادی از نوشته‌های او به دست آمده است. به نظر می‌رسد او نخستین کسی باشد که واژه‌ی هیستوری (History) را به معنای تاریخ به کار برده است.

 

شهر 1500

منبع : اینترنت

این را هم ببینید

آدم برفی - برف

مسابقه عکس یک روز برفی در اماکن تاریخی

مرکز روابط‌ عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی مسابقه عکاسی «یک روز برفی در اماکن تاریخی» را برگزار می‌کند.