صفحه اول / فرهنگی و هنری / صنایع دستی / گالری ملی صنایع‌دستی سعد آباد

گالری ملی صنایع‌دستی سعد آباد

گالری ملی صنایع‌دستی در سعدآباد افتتاح شد
گالری ملی صنایع‌دستی، با حضور بهمن نامور‌مطلق، معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد افتتاح شد.

گالری ملی صنایع‌دستی سعد آباد

به‌ نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی، این گالری با هدف نمایش ویژه تولیدات و محصولات ایرانی برای اولین بار در کشور افتتاح شده و قرار است در این نمایشگاه آثار و تولیدات مختلف هنرمندان از استان‌های گوناگون به‌نمایش درآید.

این گالری در سال جاری، که معاونت صنایع‌دستی کشور آن را «سال حصیر» نام‌گذاری کرده، با برگزاری نمایشگاه حصیر در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد افتتاح شده است و علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند از ۱۷ تا ۲۵ مرداد ۹۶، از ساعت ۱۰ تا ۱۸ به مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد ‌‌واقع در تجریش، میدان دربند مراجعه کنند.

اولین نمایشگاه گالری ملی صنایع‌دستی به معرفی محصولات حصیری هشت استان شاخص در زمینه حصیر اختصاص دارد. استان‌های بوشهر، خراسان‌جنوبی، خوزستان، کرمان، گیلان، سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان و یزد در این طرح به‌عنوان استان‌های شاخص درنظر گرفته شده‌‌اند و عکس‌هایی منحصربه‌فرد مربوط به حصیربافی و هنرمندان حصیرباف این استان‌ها نیز در این نمایشگاه به‌نمایش درآمده است.

این گالری در فضایی به‌مساحت ۱۴۰ مترمربع در مجاورت رستوران جدید مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد افتتاح شده و در طبقه زیرین این گالری دو اتاق ۴۰متری با قابلیت عرضه و نمایش محصولات صنایع‌دستی وجود دارد.

در مراسم افتتاحیه این گالری فاطمه کرباسی مدیر‌کل حوزه ریاست سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، محمدرضا روشناسان مدیرکل دفتر بازرسی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات این سازمان، فرحناز امراللهی مشاور رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، امیر‌مهدی طاهری‌فر مدیرعامل شرکت حامیان میراث‌فرهنگی و مدیرانی از معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی و فعالان و هنرمندان حضور داشتند.

صنایع دستی

مشکلات رشته صنایع دستی در دانشگاه‌ها

مدیر گروه رشته صنایع دستی دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر گفت: رشته صنایع دستی هم اکنون هدفمند نیست، شرح درس و تصمیم‌گیری برای رشته صنایع دستی مربوط به سال ۶۲ است که نیاز به بازنگری و به‌روز شدن دارد و این دروسی که برای این رشته در نظر گرفته شده است باید هدفمندتر و به شکل اختصاصی دنبال شود.