صفحه اول / فرهنگی و هنری / صنایع دستی / پویا محمودیان معاون صنایع دستی کشور شد

پویا محمودیان معاون صنایع دستی کشور شد

پویا محمودیان که بعد از استعفای بهمن نامور مطلق به عنوان سرپرست؛ معاونت صنایع دستی را برعهده گرفت، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور شد.

پویا محمودیان معاون صنایع دستی کشور شد

طی حکمی از سوی علی اصغر مونسان- رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، پویا محمودیان معاون صنایع دستی کشور شد.
او پیش از این به عنوان سرپرست دفتر صادرات، رئیس اداره ترویج معاونت صنایع دستی، مدیر برنامه­‌ریزی و نظارت واحد دور کاری، کارشناس مسئول بازرگانی خارجی معاونت صنایع دستی، رئیس کارگروه بین‌الملل معاونت صنایع دستی در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، همچنین مسئول امور بین‌الملل سازمان صنایع دستی ایران فعالیت می‌کرد.
محمودیان دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته MBA از دانشگاه صنعتی شریف بوده و تحصیلات خود را در مقطع دکتری MBA در دانشگاه بوردو فرانسه به اتمام رسانده است. وی به زبان انگلیسی تسلط داشته و همچنین با زبان فرانسه آشنایی دارد.

بازارچه های صنایع دستی تهران در نوروز۹۶

دست واسطه ها را در فروش صنایع دستی کوتاه کنیم

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به راه اندازی نمایشگاه های دائمی صنایع دستی، گفت: باید تلاش کنیم دست واسطه ها را از بازار فروش این محصولات کوتاه کنیم.