صفحه اول / فرهنگی و هنری / صنایع دستی / نمایشگاه هنر و صنایع دستی ایران در سئول

نمایشگاه هنر و صنایع دستی ایران در سئول

برگزاری نمایشگاه هنر و صنایع دستی ایران در سئول

نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران با همکاری سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی کشورمان، وزارت امور خارجه کره جنوبی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول روز جمعه در گالری بنیاد کره آغاز به کار کرد.

نمایشگاه هنر و صنایع دستی ایران در سئول

نمایشگاه صنایع دستی

به نقل از ایرنا، در این نمایشگاه ۱۰۰ قطعه آثار هنری هنرمندان کشورمان شامل ظروف میناکاری، گلیم و قالیچه، ظروف سفال، کارهای چوبی، تابلوهای نقاشی، مینیاتور و سایر آثار هنری کشورمان به معرض تماشای عموم گذاشته شد.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران در آیین افتتاحیه این نمایشگاه با تشکر از دست اندرکاران این برنامه، به ظرفیت های بالای دو کشور درحوزه هنرهای دستی، آیینی و گسترش همکاری های فرهنگی میان دو کشور در تمامی حوزه های هنری از جمله صنایع دستی اشاره کرد.

نامور مطلق با اشاره به اینکه این نمایشگاه تنها معرف بخش کوچکی از ظرفیت های هنری در بخش صنایع دستی ایران است، آمادگی سازمان میراث فرهنگی کشورمان برای برگزاری یک نمایشگاه گسترده و جامع از صنایع دستی و هنری ایران در صورت همکاری طرف کره ای اعلام کرد.
'پارک ایونا' سفیر دیپلماسی عمومی کره جنوبی هم در این آیین با اشاره به تاریخچه ای از روابط کهن دو کشور در بیش از هزار سال گذشته، بر اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی در تعمیق شناخت مردمان دو کشور از پیشینه تاریخی و تمدنی یکدیگر و افزایش همکاری ها میان نهادهای فرهنگی دو کشور در حوزه دیپلماسی عمومی تاکید کرد.
این نمایشگاه تا تاریخ ۵ آذر ۹۶ ادامه خواهد داشت.

بازارچه های صنایع دستی تهران در نوروز۹۶

دست واسطه ها را در فروش صنایع دستی کوتاه کنیم

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به راه اندازی نمایشگاه های دائمی صنایع دستی، گفت: باید تلاش کنیم دست واسطه ها را از بازار فروش این محصولات کوتاه کنیم.