صفحه اول / فرهنگی و هنری / صنایع دستی / نمایشگاه صنایع دستی ویژه بانوان

نمایشگاه صنایع دستی ویژه بانوان

بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی در مراسم نمایشگاه صنایع دستی ویژه بانوان که چند تن از همسران سفرای کشورهای مقیم در تهران افتتاح شد، با اشاره به اینکه، ایران به عنوان یکی از سه کانون برتر صنایع دستی در دنیا شناخته می‌شود، اظهار داشت: ما برای برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در روزهای ملی کشور و همچنین هفته‌های فرهنگی مشترک با کشورها در سفارتخانه‌ها اعلام آمادگی می‌کنیم.

صنایع_دستی

معاون صنایع دستی اضافه کرد: هنر، بهترین نوع ارتباط بین کشورها و فرهنگ‌ها است و صنایع دستی هم می‌تواند به عنوان وسیله ای برای گفتگوی بین تمدن‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

نامور مطلق تصریح کرد: باید شرایط لازم را برای گفتگوی هنری با استفاده از آثار هنری فراهم کنیم تا به این وسیله به جهانی عاری از خشونت و جنگ دست پیدا کنیم.

وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی صنایع دستی به عنوان یکی از جلوه‌های زیبایی شناسی به بانوان داخلی، همسران سفرای مقیم کشورمان و بانوان خارجی که در ایران زندگی می‌کنند است.

معاون صنایع دستی گفت: در این نمایشگاه برندهای معروفی که مخاطب خاص خود را دارند به نمایش گذاشته شده است و بیشتر آثار به نمایش درآمده، آثاری هستند که مورد علاقه بانوان قرار می گیرند.

نامور مطلق خاطرنشان کرد: در کنار این صنایع دستی فاخر، آثاری از صنایع دستی عمومی که مورد توجه همگان قرار می‌گیرند نیز به نمایش درآمده است.

گفتنی است: نمایشگاه صنایع دستی ویژه بانوان از ۳۰ آذر ماه تا پنجشنبه ۲ دی ماه در ساختمان مرکزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میزبان علاقه مندان و بازدیدکنندگان است.

استقبال عمومی از بیست هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی

بیست و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی کشور میزبان۷۰۰هنرمند صنعتکار کشور در این نمایشگاه است. این نمایشگاه تا ۱ اسفند در محل دائمی نمایشگاه های تهران پذیرای هنردوستان می باشد.