صفحه اول / اقتصاد و تجارت / نمایشگاه و سمینار / نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

نمایشگاه اسناد و تصاویر لامبرت مولیتور از ایران با عنوان «ایران در آغاز قرن بیستم» (1307- 1281شمسی) برگزار می‌شود.

به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نمایشگاه اسناد و تصاویر لامبرت مولیتور از ایران، با عنوان «ایران در آغاز قرن بیستم» مربوط به سال‌های ۱۹۲۸- ۱۹۰۲ میلادی (۱۳۰۷- ۱۲۸۱شمسی)، با همکاری انجمن میراث لامبرت مولیتور در محل ساختمان آرشیو ملی برگزار می‌شود.

نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

این نمایشگاه در روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ با حضور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و خانواده مولیتور از کشور بلژیک افتتاح خواهد.

لازم به ذکر است این نمایشگاه تا تاریخ ۲۸ خرداد ماه دایر است و علاقمندان جهت حضور در این نمایشگاه می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۶ به محل گالری آرشیو ملی ایران واقع در بزرگراه شهید حقانی (شرق به غرب)، ابتدای خیابان کوشا، ساختمان آرشیو ملی مراجعه کنند.

گفتنی است لامبرت مولیتور، مستشار بلژیکی دوره قاجار و از بنیانگذاران گمرک در ایران است. او در مدت زمان حضور خود در ایران خدمات قابل توجهی را در حوزه پست و تلگراف ارائه کرده و مدتی را به عنوان مدیر گمرک کرمانشاه، بوشهر، زاهدان و زابل به فعالیت پرداخت. او در مدت حضور خود در ایران مجموعه‌ای از تصاویر و اسناد را گردآوری کرده که در نوع خود منحصر به فرد است.

برنامه گالری‌های تهران

برنامه گالری های تهران در اردیبهشت ۹۷

در هفته دوم اردیبهشت ماه، نمایشگاه هایی با هنرنمایی هنرمندان خوش ذوق برپا شده که ساعاتی خوش و رنگارنگ را برای هنردوستان رقم می زنند. در ادامه برنامه گالری های تهران در اردیبهشت ۹۷ را بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید