صفحه اول / اقتصاد و تجارت / نمایشگاه و سمینار / نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

نمایشگاه اسناد و تصاویر لامبرت مولیتور از ایران با عنوان «ایران در آغاز قرن بیستم» (1307- 1281شمسی) برگزار می‌شود.

به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نمایشگاه اسناد و تصاویر لامبرت مولیتور از ایران، با عنوان «ایران در آغاز قرن بیستم» مربوط به سال‌های ۱۹۲۸- ۱۹۰۲ میلادی (۱۳۰۷- ۱۲۸۱شمسی)، با همکاری انجمن میراث لامبرت مولیتور در محل ساختمان آرشیو ملی برگزار می‌شود.

نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

این نمایشگاه در روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ با حضور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و خانواده مولیتور از کشور بلژیک افتتاح خواهد.

لازم به ذکر است این نمایشگاه تا تاریخ ۲۸ خرداد ماه دایر است و علاقمندان جهت حضور در این نمایشگاه می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۶ به محل گالری آرشیو ملی ایران واقع در بزرگراه شهید حقانی (شرق به غرب)، ابتدای خیابان کوشا، ساختمان آرشیو ملی مراجعه کنند.

گفتنی است لامبرت مولیتور، مستشار بلژیکی دوره قاجار و از بنیانگذاران گمرک در ایران است. او در مدت زمان حضور خود در ایران خدمات قابل توجهی را در حوزه پست و تلگراف ارائه کرده و مدتی را به عنوان مدیر گمرک کرمانشاه، بوشهر، زاهدان و زابل به فعالیت پرداخت. او در مدت حضور خود در ایران مجموعه‌ای از تصاویر و اسناد را گردآوری کرده که در نوع خود منحصر به فرد است.

نمایشگاه قرآن ۹۷

بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با عنوان «قرآن؛ چلچراغ هدایت» با حضور ۲۰ مؤسسه بین‌المللی قرآنی از ۷ کشور جهان از ۲۹ اردیبهشت تا ۱۴ خردادماه ۹۷ در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) پذیرای علاقمندان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *