صفحه اول / اقتصاد و تجارت / نمایشگاه و سمینار / نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

نمایشگاه اسناد و تصاویر لامبرت مولیتور از ایران با عنوان «ایران در آغاز قرن بیستم» (1307- 1281شمسی) برگزار می‌شود.

به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نمایشگاه اسناد و تصاویر لامبرت مولیتور از ایران، با عنوان «ایران در آغاز قرن بیستم» مربوط به سال‌های ۱۹۲۸- ۱۹۰۲ میلادی (۱۳۰۷- ۱۲۸۱شمسی)، با همکاری انجمن میراث لامبرت مولیتور در محل ساختمان آرشیو ملی برگزار می‌شود.

نمایشگاه ایران در آغاز قرن بیستم

این نمایشگاه در روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ با حضور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و خانواده مولیتور از کشور بلژیک افتتاح خواهد.

لازم به ذکر است این نمایشگاه تا تاریخ ۲۸ خرداد ماه دایر است و علاقمندان جهت حضور در این نمایشگاه می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۶ به محل گالری آرشیو ملی ایران واقع در بزرگراه شهید حقانی (شرق به غرب)، ابتدای خیابان کوشا، ساختمان آرشیو ملی مراجعه کنند.

گفتنی است لامبرت مولیتور، مستشار بلژیکی دوره قاجار و از بنیانگذاران گمرک در ایران است. او در مدت زمان حضور خود در ایران خدمات قابل توجهی را در حوزه پست و تلگراف ارائه کرده و مدتی را به عنوان مدیر گمرک کرمانشاه، بوشهر، زاهدان و زابل به فعالیت پرداخت. او در مدت حضور خود در ایران مجموعه‌ای از تصاویر و اسناد را گردآوری کرده که در نوع خود منحصر به فرد است.

گل و مرغ

گل و مرغ، یکی از مهمترین مکتب‌‌‌های هنر نقاشی ایرانی

گل و مرغ ترکیبی از دو سوژه است. گل و مرغ در تمام طول تاریخ تصویری و فرهنگی ایران به شکل ویژه و به دلیلی خاص حضور دارند تا اینکه در دوران صفویه که به پدیدار شدن شکل‌‌‌های مشخص‌تری از آنها می‌‌‌رسیم، به این طریق این موضوع اهمیت مرکزی پیدا می‌‌‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *