صفحه اول / فرهنگی و هنری / صنایع دستی / صنایع دستی در نمایشگاه قرآن ۹۶ تهران

صنایع دستی در نمایشگاه قرآن ۹۶ تهران

هنرمندان ۵ رشته مختلف صنایع دستی با هماهنگی و مشارکت دفتر صادرات معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قران کریم شرکت می کنند.

نمایشگاه قرآن ۹۶

به نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور؛ پویا محمودیان مدیرکل صادرات این معاونت در ارتباط با تلاش های صورت گرفته برای حضور صنایع دستی در نمایشگاه قران، گفت: با هماهنگی و تلاش های صورت گرفته از سوی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور امسال موفق شدیم امکان حضور هنرمندان رشته های مختلف صنایع دستی را از دوشنبه ۸ خراد ماه به مدت ۲۰ شب در نمایشگاه قرآن  درتهران فراهم آوریم.

وی افزود: مراسم افتتاحیه این نمایشگاه روزدوشنبه  ۸ خرداد ماه در محل مصلی تهران باحضور مسئولان وشرکت کنندگان در نمایشگاه برگزار شد.

محمودیان خاطرنشان کرد: در این دوره از نمایشگاه بین المللی قرآن ۵ هنرمند صنایع دستی کشورمان در رشته های تابلو چرم با مضامین مذهبی، تراش سنگ های قیمتی، جلد کتابهای قران، میناکاری و قلمکار و زیورآلات سنتی از ساعت ۶ تا ۱۲ شب در ۵ غرفه با فضای ۹ متر به مدت ۲۰ شب حضور خواهند داشت.

محمودیان در پایان اضافه کرد: هنرمندان شرکت‌کننده، محصولات صنایع‌دستی مرتبط با موضوعات قرآنی خود را در این نمایشگاه به‌نمایش عمومی می‌گذارند.

گفتنی است کارگاه صنایع دستی کیمیا استون همانند سالهای گذشته در این نمایشگاه حضور فعال دارد.

خاتم کاری

موزه تخصصی خاتم در شیراز

معاون صنایع دستی و هنرها ی سنتی فارس بر لزوم معرفی هرچه بیشتر این هنر اصیل در شیراز تاکید کرد و از راه اندازی موزه تخصصی خاتم خبر داد