صفحه اول / فرهنگی و هنری / صنایع دستی / جشنواره صنایع دستی قرآنی فارس

جشنواره صنایع دستی قرآنی فارس

جشنواره صنایع دستی و هنر‌های تجسمی با موضوع قرآن و عترت در شهرستان ارسنجان برگزار می‌شود.

جشنواره صنایع دستی قرآنی فارس

مدیر گروه قرآن و عترت ارشاد فارس گفت: این جشنواره یکی از ۲۵ جشنواره فرهنگی، قرآنی است که در هفته قرآن و عترت در استان فارس برگزار می‌شود.
وی ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی و اهل‌بیت، گسترش فعالیت‌های فرهنگی – هنری – مذهبی و مرتبط با سیره ائمه معصومین، شناسایی هنرمندان معاصر و فعال عرصه قرآن وعترت و ارج گذاشتن به هنر معنوی، دینی، اسلامی، ایرانی و سنتی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

احمدی موضوع اصلی این جشنواره را قرآن و عترت عنوان کرد و افزود: در بخش قرآن استفاده از مضامین قرآنی و اشاره صریح یا غیرمستقیم به آیات نورانی قرآن و در بخش عترت استفاده از سیره و زندگانی اهل بیت و روایات و مناقب نقل شده از اهل بیت باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: وحدت و انسجام امت اسلامی، شهادت و ایثار، سبک زندگی اسلامی، فرهنگ حجاب و عفاف، ولایت، استکبارستیزی و مبارزه با ظلم از دیگر موضوعاتی است که شرکت‌کنندگان می‌توانند به تولید اثر بپردازند.

احمدی بیان کرد: تذهیب شامل شمسه، صفحه دعای شروع و ختم قرآن، صفحات افتتاح، حاشیه صفحات، صفحات تزئینی و رشته مثنی‌سازی شامل نقل عین به عین یک اثر تذهیب با اولویت آثار دوره‌های تیموری و صفوی همچنین صنایع دستی چوبی شامل معرق کاری چوبی، منبت کاری چوبی و نازک کاری چوبی رشته‌های این جشنواره هستند.

مدیر قرآن و عترت ارشاد استان فارس از برگزاری جشنواره هنر‌های تجسمی نیز خبر داد و گفت: این جشنواره نیز به صورت استانی و در شهرستان شیراز برگزار می‌شود و موضوعات این جشنواره شامل مضامین قرآنی و اشاره صریح یا غیرمستقیم به آیات نورانی قرآن، استفاده از آیات قرآن، سیره و زندگانی اهل بیت و روایات و مناقب نقل شده از اهل بیت است.

وی اظهار داشت: شهدای مدافع حرم موضوع ویژه این جشنواره است و نقاشی، خوشنویسی و نقاشی خط بخش‌های جشنواره هنر‌های تجسمی است.

مدیر قرآن و عترت ارشاد استان فارس تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال آثار ۱۵ آذرماه، انتخاب آثار ۲۵ آذرماه و داوری و اختتامیه یکم دی ماه است، متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://www.quranfars.com مراجعه کنند.

بازارچه های صنایع دستی تهران در نوروز۹۶

دست واسطه ها را در فروش صنایع دستی کوتاه کنیم

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به راه اندازی نمایشگاه های دائمی صنایع دستی، گفت: باید تلاش کنیم دست واسطه ها را از بازار فروش این محصولات کوتاه کنیم.