صفحه اول / اقتصاد و تجارت / صنایع و معادن / تزریق دی‌اکسیدکربن هوا در معادن الماس

تزریق دی‌اکسیدکربن هوا در معادن الماس

محققان شرکت توسعه معادن الماس آمریکا قصد دارند با تزریق گاز دی‌اکسید کربن موجود در هوا به معادن الماس برداشت شده، گام مهمی در کاهش گازهای گلخانه‌ای بردارند.
 طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است در این پروژه کربن تولیدی ناشی از استخراج الماس از معادن آفریقای جنوبی در دوره ۱۰ ساله به سنگ‌های بستر الماس تزریق شود.

معدن

سخنگوی شرکت استخراج معادن الماس در آفریقای جنوبی در مورد جزئیات این پروژه اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های زیست‌محیطی دولت آفریقای جنوبی مبنی بر پرداخت مالیات با توجه به میزان گازهای گلخانه‌ای تولیدی، با فعالیت گسترده استخراج از معادن الماس، حجم عظیمی از گازهای گلخانه‌ای توسط ماشین‌آلات حفاری، انتقال و فراروی الماس تولید می‌شود و تصمیم بر آن شد تا کربن تولید شده در سال‌های فعالیت این شرکت به معادن خالی سنگ کیمبرلیت تزریق شود.

وی در ادامه افزود: محققان شرکت با ترکیب دی‌اکسیدکربن با سنگ کیمبرلیت دریافتند که ترکیب ایجاد شده به صورت جامد و پایدار باقی می‌ماند، بنابراین با توجه به قابلیت ذخیره مقدار عظیم کربن در واحد، حجم این پروژه از نظر اجرایی امکان‌پذیر است.

طبق محاسبات انجام شده هزینه ذخیره هر تن گاز دی‌اکسیدکربن هوا در سنگ‌ کیمبرلیت بین ۱۰ تا ۲۰ دلار است.

در صورت موفقیت این پروژه گاز دی‌اکسیدکربن تصفیه شده از هوا برای میلیون‌ها سال غیرقابل بازگشت به جو خواهد بود.

افتتاح 19 طرح صنعتی طی هفته دولت در کرمانشاه

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از افتتاح ۱۹ طرح صنعتی در کرمانشاه طی هفته دولت خبر داد و گفت: یکی از این طرح‌ها طرح فرومنگنز به عنوان اولین پروژه فرآوری منگنز در استان با ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری و ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۵۰ نفر است.