صفحه اول / فرهنگی و هنری / ایران در نمایشگاه کتاب چین

ایران در نمایشگاه کتاب چین

نمایشگاه کتاب چین

بیست و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب چین با حضور ایران  افتتاح شد.

به نقل از روابط عمومی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با حضور معاون نخست وزیر چین خانم «لیوین دون» افتتاح شد. در این نمایشگاه بیش از ۸۲ کشور شرکت کرده‌اند و بیش از ۲ هزار و ۲۷۰ ناشر داخلی و خارجی حضور دارند.

بنا بر اعلام مسئولان نمایشگاه ۱۳۰۵ ناشر خارجی در نمایشگاه امسال شرکت کرده و ناشران دیجیتال نیز آثار خود را عرضه می‌کنند. این نمایشگاه از سوی سازمان صدا و سیما و مطبوعات و شرکت گروه صادرات و واردات کتاب چین برگزار می‌شود.
غرفه ایران در نمایشگاه کتاب چین در سالن E۲ واقع شده که ناشرانی همچون جامعه المصطفی و الهدی نیز در آن حضور دارند.

موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در این نمایشگاه علاوه بر معرفی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب در حوزه‌های دین، تاریخ، کودک و نوجوان، هنر و گردشگری به زبان‌های فارسی، چینی و انگلیسی ارائه کرده است.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب چین از ۴ تا ۸ شهریورماه در شهر پکن برپا است. کشور امارات متحده عربی میهمان افتخاری این دوره از نمایشگاه است.

نکاتی در مورد نمایشگاه کتاب

نمایشگاه ها فرصت بسیار خوبی است که کتاب های مختلف در کنار هم قرار گیرند تا بتوان به راحتی آنها را با هم مقایسه و اولویت بندی کرد و در پایان آنچه که نیاز است را خرید . در این مقاله در مورد نکات مهمی که در نمایشگاه کتاب باید مورد توجه قرار گیرد،جمع آوری شده است.( این نکات بیش تر برای کتاب های کمک آموزشی کاربرد دارد.)
1 – نیازهایتان از نظر موضوعی باید مشخص شود.
خیلی ها در نمایشگاه کتاب قدم می زنند بدون آن که بدانند چه می خواهند؟ این کار وقت را تلف کرده و شاید تنها ثمره آن مشاهده ی تعدادی کتاب با موضوعات مختلف و پراکنده است. در نمایشگاه کتاب باید بدانید برای چه آمده اید و چه می خواهید؟ سعی کنید نیازهایتان را به صورت موضوعی مشخص کنید مثلا کتابی که مبحث نور یا الکتریسیته ساکن را به خوبی آموزش داده باشد و یا کتابی که نمونه پرسش چهارگزینه ای یا تشریحی از مباحث مختلف ارائه کند و نوع طبقه بندی آن شبیه کتاب درسی باشد.
2 – توجه به فهرست کتاب و مقدمه نویسنده
فهرست کتاب و مقدمه نویسنده دو کلید راهگشا هستند که شما را هدایت می کنند. به نوع فصل بندی کتاب و ساختار آن توجه کنید. کتاب هایی که ساختاری به هم ریخته دارند، اغلب شما را زود خسته می کنند.
3 – تخمین سطح علمی کتاب توسط خودتان
یک فصل از کتاب را که روی آن مبحث مسلط هستید انتخاب کنید و نگاهی به آن بیاندازید حدودا سطح علمی کتاب برایتان مشخص می شود.
4 – نگاهی به سوابق کتاب
تعداد ویرایش کتاب، زمان آخرین ویرایش و تعداد چاپ می تواند گواهی بر سابقه موفق یک کتاب باشد اما باز هم باید محتوار را ورقی زد و در صورتی که مقدمه یا توضیحی برای ویرایش های بعدی وجود دارد آنرا مطالعه کنید.
5 – به روز بودن کتاب
به روز بودن کتاب از مهمترین نکاتی است که باید به آن دقت کنید. نمونه سؤالات آخرین سالی که در کتاب موجود است. در صورتی که کتاب درسی در سال های اخیر تغییراتی داشته است آیا این تغییرات در کتاب لحاظ شده است. صرف جمله مطابق با آخرین تغییرات کتاب درسی نمی توانید مطمئن باشید که کتاب به روز است، چون به روز بودن یعنی ساختار کتاب مطابق با تغییرات اصولی کتاب درسی تغییر کرده باشد. مثلا در رویکردی که در کتاب های ریاضی 2 و حسابان وجود دارد میزان تمرکز روی برخی مباحث کمتر شده و توجه به مباحث دیگری افزایش یافته این تغییرات تا چه حدی در کتاب کمک درسی لحاظ شده است؟
6 – شناخت نویسنده
اگر میزان تجربه و سن نویسنده برایتان مهم است در شناسنامه کتاب بعد از نام مؤلف یک عدد چهاررقمی آورده شده که این عدد سال تولد نویسنده است. اما خیلی روی این ملاک تمرکز نکنید چون از هر دو دسته افراد جوان و مسن کتاب های موفقی موجود است.
7 – میزان استفاده کتاب از نمودارها، شکل ها، جدول ها
میزان استفاده کتاب از نمودارها، شکل ها، جدول ها و …. که به فهمیدن مطلب و گاهی برای به خاطر سپاری بهتر کمک می کند توجه کنید.
8 – ایده های نو
ایده های نو مثل استفاده از تصاویر قراردادی برای اینکه سطح دشواری سؤال و یا تکراری بودن روش حل یک سؤال و یا بکر و جدید بودن روش حل آن مشخص شده و یا هر ایده ای که استفاده از کتاب را راحت تر کند چقدر استفاده شده است.

منبع : اینترنت

فیگورهای زنانه در نمایشگاه بی‌تفاوتی

تابلوهای «اوژن شیراوژن» که زنانی با نگاه‌های خیره و بهت‌زده را در موقعیتی بی‌مکان و بی‌زمان نشان می‌دهند، در معرض دید قرار گرفتند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *