صفحه اول / بومگردی / اقامتگاه بوم گردی خالد نبی

اقامتگاه بوم گردی خالد نبی

در منطقه باستانی خالد نبی
افتتاح کارگاه صنایع دستی و اقامتگاه بوم گردی

کارگاه صنایع دستی و اقامتگاه بوم گردی ترکمن اوی خالد نبی در روستای گچی سو افتتاح شد

اقامتگاه بوم گردی خالد نبی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در مراسم افتتاح کارگاه صنایع دستی و اقامتگاه بوم گردی ترکمن اوی خالد نبی، از لوح ثبت ملی محوطه تاریخی خالد نبی در روستای گچی سو رونمایی کرد.
ابراهیم کریمی در این مراسم با اشاره به حضور گردشگران ایرانی و خارجی برای دیدن این گورستان باستانی گفت: استقبال گردشگران ایجاب میکند که توجه بیشتری به زیرساختها این منطقه داشته باشیم.
همچنین فرماندار کلاله ضمن دعوت از هم استانیان گرامی برای بازدید از این منطقه زیبا گفت: آمادگی آن را داریم که با فعالان عرصه جذب گردشگر در قالب بوم گردی و تولید صنایع دستی همراهی و همکاری کامل داشته باشیم.
در این مراسم شهرام غراوی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز از تلاش های نمایندگان در ارائه تسهیلات برای فعالیت های اقتصادی در روستا خبر داد و گفت: با توجه به موافقت مقام معظم رهبری در  برداشت ۱/۵ میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی، برای توسعه اقتصاد روستا، امیدواریم جوانان خلاق و علاقمند در این عرصه وارد شوند.
در پایان سرمایه گذار اقامتگاه بوم گردی خالد نبی ع از ظرفیت ارائه خدمات به ۸۰ نفر در شبانه روز در روستای گچی سو  خبر داد.
گفتنی است گورستان تاریخی و اعجاب انگیز خالدنبی پس از گذر از تپه ماهورهای سرسبز و زیبا در ارتفاعات رشته کوه جرجان(گوگجه داغ) قرار دارد که همواره توجه زائران و گردشگران فراوانی را به خود جلب کرده است.

کشف الماس بزرگ در آفریقا

یک شرکت تجاری انگلیسی، پنجمین الماس بزرگ جهان را در لسوتو کشف کرد.